Activitate firma de contabilitate

In aplicatia app.docloud.ro, firmele de contabilitate isi pot configura societatile pentru care presteaza servicii: numere de telefon, adresa de email, nume reprezentant impreuna cu numarul de telefon si adresa de email ale acestuia, precum si restul de informatii caracteristice oricarei societati.

  • se va defini cate o alerta cu numele fiecarei declaratii care trebuie depuse si cu intervalul de depunere : Decont TVA, declaratiile 100, 112, etc.

Rezultat – Centralizat putem avea o privire de ansamblu asupra declaratiilor care trebuiesc depuse si a celor care nu au fost inca trimise. Pe masura depunerii declaratiilor inscriem indexul de depunere si validare pentru fiecare, astfel vom avea centralizat aceste informatii pentru toti clientii.

  • se va stabili cate o alerta pentru fiecare obligatie de plata la bugetul de stat si cu intervalul de plata pentru fiecare societate.

Rezultat – Periodic, clientii vor primi un SMS si un email pentru a le aduce aminte despre obligatiile de plata.

  • se va stabili cate o alerta pentru datele de expirare a diverselor autorizatii si avize pentru fiecare societate.

Rezultat – Periodic , clientii vor primi SMS si email pentru informarea termenului de expirare a respectivelor autorizatii si avize.

Activitate firma de consultanta

In aplicatia app.docloud.ro, firmele de consultanta isi pot configura societatile pentru care presteaza servicii: numere de telefon, adresa de email, nume reprezentant impreuna cu numarul de telefon si adresa de email ale acestuia, precum si restul de informatii caracteristice oricarei societati.

  • se vor defini alerte pentru date importante din configuratia firmelor : data la care expira sediul social sau valabilitatea diverselor puncte de lucru, data la care expira actele de identitate pentru reprezentantii firmelor cliente, etc.

Rezultat – Centralizat putem avea o privire de ansamblu asupra acestor informatii, astfel se pot contacta respectivele firme pentru a le aminti si , de ce nu, pentru a obtine o noua lucrare.

Serviciile Externe de Sanatate si Securitate in Munca

In aplicatia app.docloud.ro, Serviciile Externe de SSM isi pot configura societatile pentru care presteaza servicii: numere de telefon, adresa de email, nume reprezentant impreuna cu numarul de telefon si adresa de email ale acestuia, precum si restul de informatii caracteristice oricarei societati, dar si datele pentru salariatii acestora.

  • se vor defini alerte pentru date importante din configuratia firmelor : date la care trebuiesc reinoite anumite autorizari si avizari, date la care anumite echipamnete trebuiesc verificate, etc.

Rezultat – Centralizat putem avea o privire de ansamblu asupra acestor informatii, astfel se pot contacta respectivele firme pentru a le aminti si , de ce nu, pentru a obtine o noua lucrare.

  • se vor defini alerte pentru date importante din activitatea salariatilor societatilor cliente: date la care trebuie sa faca vizita medicala periodica, sau cand le expira diverse autorizatii si permise.

Rezultat – Centralizat putem avea o privire de ansamblu asupra acestor informatii, astfel se pot contacta respectivele firme pentru a le aminti, sau, salariatii sau reprezentatii firmelor pot primi automat notificari prin SMS sau email pentru informare.

Unitatile service case de marcat

In aplicatia app.docloud.ro, unitatile service pentru case de marcat isi pot configura societatile pentru care presteaza servicii: numere de telefon, adresa de email, nume reprezentant impreuna cu numarul de telefon si adresa de email ale acestuia, precum si restul de informatii caracteristice oricarei societati, dar si datele pentru salariatii acestor

  • se vor defini alerte pentru date importante din configuratia firmelor : data la care le expira contractul de service si trebuie sa se prezinte pentru incheierea unuia nou.

Rezultat – Centralizat putem avea o privire de ansamblu asupra acestor informatii, astfel se pot contacta respectivele firme pentru a le aminti sau, automat se vor trimite notificari prin SMS si email pentru informare. In acest mod se va economisi timp important dar se va avea si o corespondenta sigura.