Alerte si Notificari Automate

Automatizati activitatea de transmiterea diverselor notificari, informari sau obligatii catre membrii companiei sau catre firmele partenere.

Incepe acum Gratuit
notificari automate
alerte automate

De ce sa alegi docloud.ro pentru notificarile tale?

V-ati dorit vreodata sa automatizati activitatea de transmiterea diverselor notificari, informatii sau obligatii catre membrii companiei sau catre firmele partenere?

V-ati intrebat vreodata pe parcursul unui an cate ore pierdeti cu trimiterea de SMS-uri emailuri pentru a transmite diverse informatii?

Gestionarea unor sarcini repetative cum ar fi instiintarile si notificarile, nu au fost niciodată mai uşor de rezolvat decat prin modulul de Alerte din aplicatia app.docloud.ro.

Daca aveti clienti care vor sa fie informatii periodic asupra unor obligatii sau pe care dvs trebuie sa-i mai “impingeti” de la spate pentru anumite activitati, app.docloud.ro poate face aceasta activitatea pentru dvs.

Alerte Vehicule

Alertele pentru vehicule trimit notificari la anumite intervale de timp sau la un anumit numar de Km. pentru R.C.A., I.T.P., schimb ulei, etc.

Alerte Societati

Alerte care transmit notificari la anumite intervale de timp prin email sau SMS catre companiile dvs sau ale colaboratorilor.

Alerte Salariati

Salariatii dvs vor fi informatii prin intermediul notificarilor transmise prin email sau SMS despre anumite obligatii sau informatii.

Alerte Utilaje

Alertele pentru utilaje trimit notificari la anumite intervale de timp sau la un anumit numar de Km. pentru revizii periodice, avizari, etc.

transmitere prin SMS

Puteti creea alerte generabile automat, transmise prin email si/sau SMS ( Studii de Caz ) care:

Sa gestioneze depunerea declaratiilor contabile. Astfel, lunar veti avea evidenta la ce declaratii trebuie sa depuneti si sa monitorizati ce a mai ramas de depus.

Sa transmita partenerilor dvs. anumite notificari sau informari periodice pe care acestia sa le foloseasca in activitatea lor.

Sa monitorizeze contractele de telefonie mobila. Astfel veti fi instiintati in termen util pentru o eventuala renegociere inaintea expirarii contractului.

Sa monitorizati valabilitatea anumitor autorizatii si avize pentru compania dvs., dar si pentru clientii dvs.

Ce fel de notificari puteti configura:

  • Alerte la interval de KM pentru flota auto

  • Alerte la data fixa pentru expirarea actelor

  • Alerte periodice saptamanale, lunare, anuale sau la orice interval de timp doriti

  • Alerte cu notificare prealabila prin EMAIL si sau SMS

  • Rezolvarea automata pentru alertele definite, fara interventia factorului uman

  • Stabilirea datelor de la care alertele nu se vor mai genera. De exemplu pentru contractele de rate.

configurare alerte