Alerte

Meniul de Alerte ofera un sistem complet si modern de alerte care trimite notificari pentru termenele diferitor sarcini si obligatii pentru companii.

Modulul permite centralizarea tuturor alertelor din toate societatile intr-un singur formular. Aici se regasesc toate alertele definite pentru Societati, Salariati, Utilaje si Vehicule.

Filtrarile permite monitorizarea foarte simpla pentru toate notificarile din aplicatie.

alerte

Tot din acest meniu se pot introduce alerte pentru toate cele 4 elemente din program (Vehicule, Utilaje, Salariati, Societati). Prin selectarea butonului Adauga se deschide fereastra de unde putem selecta pentru ce dorim sa definim alerta.

Modalitatea de configurare pentru alertele din app.docloud.ro:

Notificarile privind datele termen pentru trimiterea alertei se vor expedia:

  • prin SMS, la numarul de telefon configurat fiecarei alerte. Implicit se completeaza automat numarul de telefon stabilit in societatea in care se lucreaza;
  • prin email, la adresa de email inregistrata in societatea in care se lucreaza;
  • prin afisarea alertelor in panoul de istoric alerte;
  • in calendarul de alerte unde se pot analiza alertele trecute dar si cele care urmeaza sa se produca.

In Istoric Alerte regasim alertele care au ajuns sau depasit termenul (cele rosiatice) , dar si cel care au ajuns sau depasit termenul prealabil de notificare (cele cu gri).

istoric alerte

Pentru alertele periodice avem posibilitatea ca sa introducem aiba o data de terminare pentru generarea acelor alerte.

Pentru alertele care vrem sa aibo o rezolvare automata, putem opta daca se doreste ca alertele sa fie rezolvate automat, fara a fi necesara interventia unei persoane pentru generarea unei noi alerte la termen.