Calcul consum utilaje

Administrarea parcului de utilaje din compania dumneavostra nu a fost niciodata mai simpla. Modul centralizat de vizualizare precum si filtrarile disponibile, fac din app.docloud.ro o aplicatie care permite optimizare activitatilor de functionare a utilajelor intr-un mod profesionist.

Indiferent de numarul de utilaje dintr-o companie sau de numarul societatile pentru care se doreste administrarea activitatilor auto, aplicatia este usor de utilizat si configurat.

calcul consum utilaje

Pentru utilajele administrate cu ajutorul auto.docloud, calculul consumului de carburant se genereaza prin intocmirea fisei de utilizare utilaj si prin setarea modului de consum:

  • consum orar prin stabilirea unui consum mediu la fiecare ora de functionare;
  • adaugarea de sporuri de consum specifice care vor creste consumul stabilit pentru fiecare utilaj.
consum

Fisa de functionare a utilajelor reprezinta formularul din auto.docloud cu ajutorul caruia se inregistreaza :

  • orele de exploatare si disponibilitate pentru utilaje;
  • sporuriile specifice respectivei utilizari;
  • beneficiarul pentru care se executa respectivele lucrari;
  • eventualele cheltuieli avute in timpul respectivei utilizari.
norma consum

Calculul consumului de combustibil pentru fiecare utilaj se face intr-un mod trasparent si se listeaza concomitent cu fisa de utilizare a utilajului.

Pentru societatile care au o evidenta contabila cantitativ-valorica, auto.docloud genereaza automat bon de consum pentru combustibilul consumat conform fisei de functionare listate.

fisa functionare utilaj

Periodic, se pot lista FAZ-uri (fise de activitati zilnice) grupate pe tip de carburant si utilaj.

Auto.docloud permite si filtrari peoperatori, perioade si utilaje. FAZ-ul obtinut se poate lista in format pdf dar se poate si exporta intr-un format xls, pentru a permite utilizatorilor sa-si faca propriile filtrari si calcule.

FAZ utilaj

Calcul Consum Utilaje