Calcul consum vehicule

Administrarea parcului de vehicule si utilaje din compania dumneavostra nu a fost niciodata mai simpla. Modul centralizat de vizualizare precum si filtrarile disponibile, fac din app.docloud.ro o aplicatie care permite optimizare activitatilor auto intr-un mod profesionist.

Indiferent de numarul de vehicule dintr-o companie sau de numarul societatile pentru care se doreste administrarea activitatilor auto, aplicatia este usor de utilizat si configurat.

calcul consum vehicule

Pentru vehiculele administrate cu ajutorul app.docloud.ro, calculul consumului de carburant se genereaza prin intocmirea foii de parcurs si prin setarea modului de consum:

  • consum mix, prin stabilirea unui consum mediu pentru fiecare vehicul, fara sa se tina cont de alti factori: urbani, extra urbani, etc.;
  • consum total, prin stabilirea pentru fiecare vehicul a unui consum mediu in localitati si un consum mediu extra urban;
  • adaugarea de sporuri de consum specifice care vor creste consumul stabilit pentru fiecare vehicul.
calcul carburant consumat

Calculul consumului de combustibil pentru fiecare vehicul se face intr-un mod trasparent si se listeaza concomitent cu foaia de parcurs.

Pentru societatile care au o evidenta contabila cantitativ-valorica, auto.docloud genereaza automat bon de consum pentru combustibilul consumat conform foii de parcurs listate.

generare FAZ

Periodic, se pot lista FAZ-uri (fise de activitati zilnice) grupate pe tip de carburant si vehicul.

Auto.docloud permite si filtrari pe soferi, perioade si vehicule. FAZ-ul obtinut se poate lista in format pdf dar se poate si exporta intr-un format xls, pentru a permite utilizatorilor sa-si faca propriile filtrari si calcule.

generare bon de consum

Calcul Consum Vehicule