Docloud.ro obtine pentru Dvs Certificatul Constatator Online de la Oficiul National al Registrului Comertului cu doar 69,90 lei (taxa ONRC inclusa). Nici un Leu in plus!

Completeaza formularul de mai jos, plateste cu Cardul sau O.P. si vei putea descarca certificatul solicitat in cateva minute.

CUI-ul societatii *
Compleaza CUI-ul in casuta de mai sus pentru societate la care doriti certificatul
Nume prenume *
Email *
Parola *
Nr. de telefon *
Parola este necesara pentru vizualizarea si descarcarea certificatului
Eroare

Certificat Constatator ONRC

Docloud.ro obtine pentru dvs. Certificat Constatator Online de la Oficiul National al Registrului Comertului cu doar 69,90 lei (taxa ONRC inclusa). Nici un Leu in plus!

Completeaza formularul alaturat, plateste cu Cardul sau O.P. si vei putea descarca certificatul solicitat direct din contul app.docloud.ro.

Serviciu asigurat NON STOP

Serviciul nostru este asigurat 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana, atat de pe calculator cat si de pe telefon.

Descarca aplicatia android pentru obtinerea Certificatelor Constatatoare

acum pe Google Play

Cum obtin Certificatul Constatator?

Dupa completarea formularului de comanda de mai sus si activarea butonului Continuare, utilizatorul este directionat in contul sau deschis in aplicatia app.docloud.ro. Datele inscrise in formular se vor regasi completate automat in formularul de cerere din aplicatie.

In cererea certificatului de mentiuni din aplicatia app.docloud.ro, utilizatorii isi pot creea si selecta societatea pe numele caruia sa se emita factura. Factura va contine Taxa ONRC si Comisionul de intermediare.

Factura emisa impreuna cu certificatul solicitat se vor arhiva in contul deschis in aplicatie, putand fi descarcate oricand din cont. Mai multe detalii despre modul de obtinere a certificatelor constatatoare

Certificat constatator online

Ce tipuri de certificate puteti obtine?

Cu ajutorul aplicatiei app.docloud.ro puteti solicita 4 tipuri de certificate constatatoare conform legii 26/1990:

  • Certificat de bază

  • Certificat pentru fonduri IMM

  • Certificat pentru insolvență

  • Furnizare informații

Certificatul obtinut impreuna cu factura vor fi arhivate in contul dvs. pentru o perioada nedeterminata pentru a le putea descarca de cate ori doriti. Detalii despre preturile certificatelor eliberate in baza legii 26/1990