Compleaza CUI-ul in casuta de mai sus si apasa 'Valideaza' pentru a completa cererea Certificatului Constatator si deschiderea contului pe app.docloud.ro!
Nu am putut valida CUI-ul, va rugam sa incercati din nou.

Certificat constatator

Docloud.ro obtine pentru Dvs Certificat Constatator Online de la Oficiul National al Registrului Comertului cu doar 55 lei (taxa ONRC inclusa)

Cum functioneaza?

Nimic mai simplu. Completeaza formularul alaturat, plateste cu Cardul sau OP si vei putea descarca certificatul constatator in cateva minute (in condiiile de functionare optima a serverului ONRC).

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari - 0787 554 318 !

Despre Certificatul Constatator

Legea nu instituie in mod expres un termen de valabilitate pentru Certificatele Constatatoare eliberate in temeiul art.4 alin. (2) din Legea 26/1990 privind Registrul Comertului.

Termenul de valabilitate poate fi impus de autoritatile /institutiile publice sau persoanele juridice care solicita prezentarea Certificatului Constatator.

Certificatul constatator eliberat este semnat electronic de catre O.N.R.C. si are caracter de original chiar daca il descarcati din contul dvs deschis pe app.docloud.ro

certificat constatator

Cat costa?

Tariful de 55 lei este compus din 45 lei taxa ONRC pentru eliberare si 10 lei comision docloud.ro pentru intermediere, factura o veti descarca din contul dvs. deschis pe app.docloud.ro.

Plata se poate face prin virament bancar in contul mentionat in proforma eliberata, sau prin folosirea unui Card Bancar. Plata online prin card bancar nu se face direct in contul Docloud Digitalbiz SRL, ci securizat prin procesatorul de plati online asigurat de NETOPIA mobilPay  – numar contact 021-527.77.25 / 26.

Certificatul constatator obtinut, va fi arhivat in contul dvs. pentru o perioada nedeterminata pentru a-l putea descarca de cate ori doriti.