Foaie de parcurs completata intr-un mod foarte simplu

Completarea foilor de parcurs devine o activitate simpla si placuta prin utilizarea aplicatiei app.docloud.ro, elementele de inregistrat sunt intuitive si foarte explicite.

Cu ajutorul app.docloud.ro se obtin foi de parcurs cu toate elementele necesar legale pentru a deveni:

  • documente justificative in vederea deduceri integrale a carburantului (conform codului fiscal);
  • documente specifice activitatii de Sanatate si Securitate in Munca (Protectia Muncii);
  • documente obligatorii conform Codului Rutier;
  • documente contabile pentru justificarea cheltuielilor si avansului spre decontare.
completarea foaie de parcurs

Sunt situatii in care avem un consum mixt pe Km si la ora, ca in cazul vehiculelor cu remorca frigorifica. Auto.docloud a creat functia in care pe foaia de parcurs se vor trece si numarul de ore pentru functionarea utilajului.

In situatia in care pentru acel utilaj sunt necesare anumite sporuri de consum (ca in situatia in care produsele din remorca trebuie sa fie mentinute la -10 grade iar afara sunt 40 de grade), auto.docloud permite acest lucru.

foaie de parcurs

Utilizare foilor de parcurs generate cu auto.docloud responsabilizeaza soferii din compania dumneavoastra si asigura repectarea legislatiei. In cazul unor evenimente neplacute, documentele generate cu ajutorul auto.docloud devin un intrument pentru protejarea companiei.

Monitorizarea activitatii soferilor, calculul consumurilor de carburant si generarea de alerte pentru diversele obligatii (RCA, ITP, etc) fiind principalele misiuni ale auto.docloud.

raport in pdf

Stabilirea rutelor se poate face prin selectarea locurilor de plecare si sosire pe google maps, simplificand astfel introducerea adreselor de plecare si sosire, dar si calculand exact numarul de km pentru ruta respectiva.

rute cu google maps

O alta metoda oferita de auto.docloud pentru introducerea rutelor parcurse este aceea de a scrie adresa aproximativa de plecare si sosire. Nu este necesara introducerea adresei intr-o forma exacta sau specifica pentru ca auto.ducloud sa identifice locatiile pentru plecare si sosire .

Pentru identificare adresei de plecare sau sosire NU trebuie sa scriem exact nume de strada , numar si localitate. Cu ajutorul auto.docloud este suficient sa scriem “pugarilo 2-4 ploiesti” pentru ca aplicatia sa identifice ca este vorba de Str. Plugarilor nr. 2-4 Ploiesti, Prahova .

configurare rute foi de parcurs

Pentru ca in timpul unei deplasari cu vehiculul firmei sunt posibile si anumite cheltuieli care se vor evidentia in contabilitatea firmei, auto.docloud a creat posibilitatea ca in foaia de parcurs sa inregistram diverse cheltuieli specifice cum ar fi :

  • diurna;
  • cazare;
  • alimentare cu combustibil;
  • diverse achizitii bunuri sau servicii.
achizitie carburant

Foaie de parcurs