Profesionistii din domeniul consultantei in afaceri care ofera servicii de Infiintare Firme, Mentiuni si Radieri , POT RASUFLA USURATI!

Docloud.ro s-a gandit la ei si a lansat unica aplicatie online pentru servicii ONRC destinata exclusiv firmelor de consultanta si profesionistilor din domeniu. Astfel, timpul alocat de un consultant pentru intocmirea documentelor necesare la infiintari firme, mentiuni si radieri se va reduce exponential, “provocand” astfel o crestere a productivitatii proportionala cu scaderea costurilor.

GARANTAT, o lucrare facuta cu ajutorul app.docloud.ro consuma maxim 10% din timpul petrecut de un consultant pentru comunicarea cu clientul si intocmirea dosarului necesar la O.N.R.C.

Vezi cum poti intocmi dosarul complet pentru infiintarea unui SRL – in doar 3 minute

Pregatita sa raspunda la cele mai mari provocari, aplicatia online app.docloud.ro vine in ajutorul consultantilor cu urmatoarele functii:

  • intergarea formularelor de comanda din site dvs. in aplicatia app.doclodu.ro. Clientii completeaza formularul aflat pe site dv., datele fiind inregistrate in aplicatie si  generand automat un raspuns pe baza sablonului creat. Astfel clientii vor primi raspunsuri instant la cererea lor.
  • incarci in aplicatie copia cartii de identitate scanata sau trimisa pe email si datele vor fi completate automat;
  • in cazul in care sediul profesional are aceeasi adresa ca a titutlarul, aceasta se copiaza din adresa reprezentantului;
  • instrument pentru verificarea codurilor CAEN folosite. Vei fi mereu sigur ca nu o sa folosesti un cod interzis, unic sau care sa aiba anumite conditionari;
  • dupa completarea datelor personale ale reprezentantilor, adresa sediului, codurile CAEN si stabilesti ce activitati autorizezi, printr-un simplu click vei obtine dosarul complet cu toate documentele completate pentru O.N.R.C.
  • comunicarea cu clientii este facilitata de sabloane pentru mesaje si contracte care pot fi personalizate in functie de dorinta fiecaruia;
  • generarea proformei si contractului la acceptarea ofertei trimise, precum si urmarirea parcursului ofertei trimise.
  • selectii de coduri CAEN care pot fi folosite la noile firme.
aplicatie online onrc
Programeaza o prezentare la numar telefon – 0787 .554.318

Aplicatia se adreseaza doar firmelor sau persoanelor care au ca activitate de consultanta in afaceri pentru infiintarea de firme, mentiuni si radieri la ONRC. Persoanele ca doresc sa-si deschida o firma sunt indrumate catre consultanti care desfasoara astfel de activitati.

Docloud.ro nu desfasoara activitati de infiintari firme, mentiuni radieri sau consultanta in afaceri!