In februarie 2018 cand am inceput sa lucram la aplicatia docloud.ro, am avut in vedere doua aspecte:

  • sa realizam o aplicatie care va inlocui cat mai mult din munca personalului pentru activitatile birocratice ale unei companii;
  • sa implementam in aplicatie feedback-ul primit de la utilizatori, indiferent de numarul acestoara. Fiecare utilizator, reprezinta pentru noi, cel mai important client.

Ca prim modul, putem spune ca obtinerea unui Certificat Constatator cu ajutorul aplicatiei docloud.ro este o functionalitate a programului care se detaseaza puternic de alte aplicatii din piata.

Suportul telefonic si online, simplitatea completarii cererii, posibilitatea de a obtine certificate pentru un numar nelimitat de societati si posibilitatea de a primi factura pentru ce societate se doreste a facut ca la nici 2 luni de la lansare sa avem un numar foarte mare de utilizatori. VA MULTUMIM!

acum pe Google Play

La sfarsitul lunii ianuarie 2019, colegii de la suport au fost contactati de un client care se afla in incinta unui birou notarial, solicitand in mod urgent obtinerea unui certificat pentru biroul notarial. Dupa expedierea certificatului solicitat, clientul a revenit cu telefon pentru a multumi echipei care s-a miscat foarte rapid , dar si pentru a ne sugera sa gasim o metoda de administrare a cererilor pe telefoanele mobile.

Acela a fost punctul de plecare pentru realizarea prime aplicatii mobile din Romania, prin intermediul caruia se poate obtine de la ONRC orice tip de certificate constatatoare eliberate in baza legii 26/1990.

La data de 26.02.2019 am publicat pe Google Play aplicatia adroid: ro.docloud.app conectata la solutia docloud.ro, ceea ce face ca orice solicitare efectuata pe mobil sa se regaseasca si in aplicatia desktop.

aplicatie mobila certificat constatator
cerere certificat
plata cerere

Cu se adreseaza aplicatia mobila docloud.ro?

In primul rand persoanelor care, pentru obtinerea unui certificat, se deplasau la sediul ONRC pentru completarea, plata si depunerea cererii. Aceasta modalitate este des intalnita, fiind o mare consumatoare de timp si de bani, pentru ca “Time is money”.

Deasemenea aplicatia este foarte mult folosita si de persoanele care cunosc beneficiile internetului pentru obtinerea certificatului, dar nu au card pentru plata taxei la ONRC.

Au fost si persoane care ne-au marturisit ca au si card, au si cont la ONRC, insa datorita modului defectos de functionare a serverului ONRC, prefera sa pierdem noi timpul cu el decat ei.

De ce o aplicatie mobila pentru obtinerea certificatelor constatatoare?

  • pentru ca putem completa, trimite si plati cererea din orice locatie in care avem semnal la telefon, totul intr-un mod rapid si simplu;
  • pentru ca avem acces nelimitat la certificatele solicitate din orice locatie in care avem semnal la telefon;
  • pentru ca putem trimite pe email sau descarca certificatele obtinute si facturile aferente din orice locatie in care avem semnal la telefon;
  • pentru ca telefonul mobil a devenit o unealta indispensabila de lucru pentru orice activitate.