Pentru a introduce foaie de parcurs se navigheaza in meniul Foi de Parcurs. Odata incarcata pagina se apasa butonul “Adauga” pentru a introduce o noua foaie de parcurs, sau se apasa pe semnul + din dreptul foi de parcurs pe care vrem sa o duplicam.
Recalculeaza – reface Km pornire, Km sosire, combustibil initial si Ramas pentru foile de parcurs pentru vehiculul si perioada selectata.
Renumeroteaza permite renumerotarea foilor de parcurs pentru perioada selectata in functie de data de introducere a foilor.

foi de parcurs

Numarul foii de parcurs se stabileste automat. Se selecteaza vehiculul, soferul si a persoanei care intocmeste foaia de parcurs.
Se completeaza data de plecare si sosire. Optional se poate completa si ora de plecare si sosire.
Se selecteaza sporul de consum valabil pentru toata foaia de parcurs.
Kilometraj vehicul se completeaza automat in functie de traseul din foaie. Km pornire se completeaza pentru prima foaie, urmand ca in celelalte foi sa fie preluat automat.
Rezervor vehicul se completeaza automat in functie de consumul de carburant generat de traseu si de alimentarile cu carburant. Combustibil initial se completeaza pentru prima foaie, urmand ca in celelalte sa fie preluat automat.
Avans – se introduce suma ridicata de sofer la plecarea in cursa pentru a putea genera dispozitia de plata si Ordinul de deplasare.
Observatii – se trec diverse informatii legate de foaia de parcurs pentru a arhivarea lor.

adaugare cheltuieli

Adaugarea rutelor din foaie se poate face direct in foaie sau prin introducerea unor rute predefinite anterior.
La cheltuieli se introduc documentele fiscale pentru achizitiile facute in perioada foii de parcurs (carburant, piese, etc)