Intocmeste Foi de Parcurs intr-un mod profesionist si simpluTesteaza Aplicatia!

Intocmirea foilor de parcurs nu a fost niciodata mai simpla. Pentru ca am tinut mereu cont de feedback-ul de la dvs, acum poti:

  • sa-ti generezi automat foi de parcurs cu aceleasi rute pentru o perioada de timp;
  • sa-ti estimezi un consum de carburant pentru o perioada de timp;
  • sa-ti analizezi modul de utilizare pentru vehiculele companiei;
  • sa-ti tii evidenta consumului de combustibil cu ajutorul FAZ si a bonurilor de consum;
  • sa-ti generezi rutele cu ajutorul google maps;
  • sa-ti setezi alerte importante pe SMS si email pentru expirarea temenelor de RCA, CASCO, ITP, Rovinieta, etc.

Configurarea rutei intr-un mod sigur si profesionist

Pentru acuratetea informatiilor si usurinta utilizarii aplicatiei auto.docloud, am integrat functiile google maps. Astfel, prin introducerea adreselor de plecare si sosire se va obtine distanta exacta parcursa si variante de traseu. Adresele introduse nu trebuie sa indeplineasca o anumita forma pentru a fi validate pe harta si se pot folosi puncte intermediare la stabilirea traseelor.

Configurarea alertelor in functie de perioada sau numarul de Km.

Nu trebuie sa va mai faceti griji ca veti rata termenul unei asigurari sau inspectii tehnice! Nu mai aveti grija urmatoarei schimbarii de ulei si filtre!
Auto.docloud trimite automat mesaje prin email si/sau SMS la datele configurate pentru indeplinirea unor perioade (RCA, Casco, ITP, etc) sau cand vehiculul a ajuns la numarul de km la care trebuie facute anumite lucrari de intretinere (schimbari ulei, filtre, etc).

Administrare simpla si completa

Datorita filtrelor pe salariati, perioade si vehicul auto.docloud furnizeaza informatiile intr-un mod complet si simplu, ajutand astfel utilizatorii sa gaseasca in cel mai scurt timp informatiile necesare.

Personalizarea rapoartelor

Auto.docloud.ro permite personalizarea contractelor de comodat si a deciziilor de consum combustibil in functie de specificul fiecarei societati. Prin utilizarea variabilelor puse la dispozitie de aplicatie, fiecare utilizator isi poate genera propriile rapoarte pentru firma sa.

Set complet de rapoarte si formulare

Auto.docloud genereaza in format pdf un set complet de rapoarte si formulare necesare evidentei activitatilor auto dintr-o companie: Foi de parcurs, FAZ, ordine de deplasare, contracte comodat, decizii norma consum, dispozii plata, etc. Formularele se pot tiparii individual sau pentru o anumita perioada.