F.A.Q.2019-02-21T19:02:04+02:00

Intrebari Frecvente

Veti gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari. Daca nu ai gasit ce te intereseaza si nu ai timp sa citesti toata documentatia din site, suna la 0787 554 318 sau adreseaza intrebarea prin intermediul Chatului Online

In momentul in care va inregistrati , veti configura un singur utilizator. Acesta va avea o adresa de email si o parola. Cu aceasta adresa de email si parola va veti putea conecta simultan la un numar nelimitat de echipamente (PC, tablete, telefoane).

Nu! Nu se mai poate recupera suma platita. La inregistrarea unui utilizator pe docloud.ro primeste o perioada de proba de 30 de zile pentru a testa programul. Daca aceasta perioada nu ii este suficienta, poate solicita o prelungire cu inca 30 de zile pentru testare.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Docloud Digitalbiz SRL si nici nu vor fi stocate de catre de Docloud Digitalbiz SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mobilPay.ro, cu sediul in Romania, Bucuresti, RO15565496, J40/9170/2003, Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 021901

Daca ati sters o societate din cadrul aplicatiei docloud.ro, datele introduse in aceasta se vor pastra pe serverele docloud.ro pentru inca 30 de zile, dupa care acestea se vor sterge definitiv recuperarea lor fiind imposibila.

Da! Daca salariatii firmei utilizeaza vehicule pentru activitatea firmei, acestia trebuie sa intocmeasca foi de parcurs! Mai multe detalii

Docloud Digitalbiz SRL se obliga sa agigure protectia si confidentialitatea tuturor datelor introduse de dumenavoastra. Politica de securitate a companiei noastre , precum si tehnicile de securitate asigurate de serverele Amazon, fac practic imposibila accesarea datelor introduse de dumeneavoastra de catre persoane neautorizate.

Singura cale prin care o persoana neautorizata poate accesa datele introduse in aplicatie este acea de a afla userul si parola dvs. de acces. Acest lucru este posibil doar in situatia in care nu va protejati aceste informatii sau in situatia in care folositi parole usor de intuit (date de nastere, porecle, etc).

Blog

Expertii nostrii prezinta diverse articole care ar putea sa va intereseze

Declaratia Unica 2019

Cine depune persoanele fizice care au obtinut in anul 2018 venituri din activitati independente sau din profesii liberale in [...]