F.A.Q.2019-09-26T09:35:15+02:00

Intrebari Frecvente

In momentul in care va inregistrati , veti configura un singur utilizator. Acesta va avea o adresa de email si o parola. Cu aceasta adresa de email si parola va veti putea conecta la un singur dispozitiv(PC, tableta sau telefon). Conectarea simultana cu acelasi user pe mai multe dispozitive poate genera erori de functionare si salvare.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Docloud Digitalbiz SRL si nici nu vor fi stocate de catre de Docloud Digitalbiz SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mobilPay.ro, cu sediul in Romania, Bucuresti, RO15565496, J40/9170/2003, Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 021901

Daca ati sters o societate din cadrul aplicatiei app.docloud.ro, datele introduse in aceasta se vor sterge definitiv si nerecuperabil.

Da! Daca salariatii firmei utilizeaza vehicule pentru activitatea firmei, acestia trebuie sa intocmeasca foi de parcurs! Mai multe detalii

Docloud Digitalbiz SRL se obliga sa asigure protectia si confidentialitatea tuturor datelor introduse de dvs. Politica de securitate a companiei noastre , precum si tehnicile de securitate asigurate de serverele Amazon, fac practic imposibila accesarea datelor introduse de dumeneavoastra de catre persoane neautorizate.

Singura cale prin care o persoana neautorizata poate accesa datele introduse in aplicatie este acea de a afla userul si parola dvs. de acces. Acest lucru este posibil doar in situatia in care nu va protejati aceste informatii sau in situatia in care folositi parole usor de intuit (date de nastere, porecle, etc).

Blog

Expertii nostrii prezinta diverse articole care ar putea sa va intereseze