Inregistrare Cont Nou in aplicatia app.docloud.ro

Pentru utilizarea aplicatiei app.docloud.ro, este necesara inregistrarea unui cont pe platforma docloud.ro.
Contul se deschide prin actionarea butonului INREGISTRARE din partea de sus-dreapta a site docloud.ro.

  • Email * – se scrie adresa de email a societatii care deschide contul. Aceasta adresa de email devine adresa implicita pe care utilizatorii vor primii toate documentele, informatiile si alertele din cont.
  • Parola * – se introduce parola contului. Va recomandam sa stabiliti o parola complexa, deoarece singura cale ca o persoana straina sa acceseze contul dvs. este sa va afla si utilizeze parola de acces.
  • Confirma parola * – se rescrie aceasi parola ca mai sus. Daca cele 2 parole nu sunt identice se va bloca inregistrarea contului.
  • Membru CECCAR? – in situatia in care persoana care inregistreaza contul este autorizata CECCAR, se selecteaza DA si se inscrie numarul de autorizare. Membrii CECCAR beneficiaza de o promotie speciala pentru utilizarea app.docloud.ro. Daca persoana care inregistreaza contul nu este membra CECCAR, selecteaza NU.
  • Accept Termeni si conditii – Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a contului pe care il veti crea. Neacceptarea acestor Termeni si conditii , prin aplicarea “bifei” duce la imposibilitatea inregistrarii si utilizarii contului pentru app.docloud.ro.

Dupa actionarea butonului CONT NOU se va deschide automat o fereastra ca cea din imaginea care urmeaza

activare cont pasul 2

Dupa actionarea butonului CONT NOU, aplicatia app.docloud.ro va trimite la adresa de email mentionata in creerea contului un mesaj de activare. Dupa actionarea butonului ACTIVARE aflat in mesajul transmis la adresa de email a societatii se va deschide formularul ca in imaginea de mai jos.

pasul 3 activare cont

Aici se introduce numele reprezentantului societatii care deschide contul pe app.docloud.ro (administrator, asociat, titular, etc) si numarul de telefon pe care se va primii SMS-uri cu diferite informatii din cadrul aplicatiei

pasul 4 activare cont

Se scrie CUI-ul societatii pentru care se deschide cont si se apasa pe butonul Populeaza, aplicatia importand din site ANAF datele societatii.

Dupa activarea butonul Pasul Urmator, contul dvs. este creat si se poate utiliza