Descarca aplicatia android pentru obtinerea Certificatelor Constatatoare

acum pe Google Play

Modalitatea de obtinere a unui Certificat Constatator extins

Aplicatia app.docloud.ro intermediaza obtinerea certificatelor constatatoare de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) doar in mod online, prin intermediul Server ONRC.  Acest server se afla exclusiv in administarea ONRC, fara vreo influenta din partea Docloud Digitalbiz SRL. Astfel, functionarea defectuaza a server-ului ONRC poate duce la intarzieri in obtinerea certificatului solicitat.

Modul de obtinere a certificatului constatator presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. completarea formularului aflat pe site sau utilizand aplicatia android pentru mobile;
  2. concomitent cu trimiterea formularului de cerere se va deschide automat si un cont de utilizare pentru aplicatia app.docloud.ro;
  3. adaugare si selectarea societatii pe numele caruia se doreste factura eliberata de Docloud Digitalbiz SRL care va contine Taxa ONRC pentru eliberarea certificatului si Comisionul de Intermediere;
  4. plata proformei generate automat. Plata se poate face cu cardul si prin virament bancar;
  5. la plata cu cardul, factura se genereaza automat simultan cu trimiterea solicitarii pentru certificat;
  6. la plata prin virament bancar este necesara atasarii dovezii de plata si trimiterea acesteia. Dupa verificarea de catre reprezentantii Docloud Digitalbiz SRL a dovezii de plata primite, acestia vor genera factura simultan cu darea in lucru a respectivei cereri.
  7. odata cu obtinerea certificatului, utilizatorii aplicatiei app.docloud.ro vor fi instiintati prin email si SMS despre obtinerea documentului solicitat. Certificatul Constatator va fi arhivat in contul utilizatorului din aplicatie pentru un timp nedeterminat.
aplicatie mobila
comanda certificat constatator
Compleaza CUI-ul in casuta de mai sus si apasa 'Valideaza' pentru a permite completarea cereri Certificatului Constatator si deschiderea contului pe app.docloud.ro!
Nu am putut valida CUI-ul, va rugam sa incercati din nou.

Certificat constatator

Docloud.ro obtine pentru Dvs Certificat Constatator Online de la Oficiul National al Registrului Comertului cu doar 59,90 lei (taxa ONRC inclusa)

Cum functioneaza?

Nimic mai simplu. Completeaza formularul alaturat, plateste cu Cardul sau OP si vei putea descarca certificatul solicitat in cateva minute (in condiiile de functionare optima a serverului ONRC).

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari - 0787 554 318 !