Descarca aplicatia android pentru obtinerea unui certificat Constatator

acum pe Google Play

Modalitatea de obtinere a unui Certificat Constatator extins

Aplicatia app.docloud.ro intermediaza obtinerea certificatelor constatatoare de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) doar in mod online, prin intermediul Server ONRC.  Acest server se afla exclusiv in administarea ONRC, fara vreo influenta din partea Docloud Digitalbiz SRL. Astfel, functionarea defectuaza a server-ului ONRC poate duce la intarzieri in obtinerea certificatului solicitat.

Modul de obtinere a certificatului constatator presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. completarea formularului aflat pe site sau utilizand aplicatia android pentru mobile;
  2. concomitent cu trimiterea formularului de cerere se va deschide automat si un cont de utilizare pentru aplicatia app.docloud.ro;
  3. adaugare si selectarea societatii pe numele caruia se doreste factura eliberata de Docloud Digitalbiz SRL care va contine Taxa ONRC pentru eliberarea certificatului si Comisionul de Intermediere;
  4. plata proformei generate automat. Plata se poate face cu cardul si prin virament bancar;
  5. la plata cu cardul, factura se genereaza automat simultan cu trimiterea solicitarii pentru certificat;
  6. la plata prin virament bancar este necesara atasarii dovezii de plata si trimiterea acesteia. Dupa verificarea de catre reprezentantii Docloud Digitalbiz SRL a dovezii de plata primite, acestia vor genera factura simultan cu darea in lucru a respectivei cereri.
  7. odata cu obtinerea certificatului, utilizatorii aplicatiei app.docloud.ro vor fi instiintati prin email si SMS despre obtinerea documentului solicitat. Certificatul Constatator va fi arhivat in contul utilizatorului din aplicatie pentru un timp nedeterminat.
certificat constatator
comanda certificat constatator
CUI-ul societatii *
Compleaza CUI-ul in casuta de mai sus pentru societate la care doriti certificatul
Nume prenume *
Email *
Parola *
Nr. de telefon *
Parola este necesara pentru vizualizarea si descarcarea certificatului
Eroare

Certificat constatator

Docloud.ro obtine pentru dvs. Certificat Constatator Online de la Oficiul National al Registrului Comertului cu doar 59,90 lei (taxa ONRC inclusa). Nici un Leu in plus!

Completeaza formularul alaturat, plateste cu Cardul sau O.P. si vei putea descarca certificatul solicitat direct din contul app.docloud.ro.

Serviciu asigurat NON STOP

Serviciul nostru este asigurat 24 de ore din 24, timp de 7 zile pe saptamana, atat de pe calculator cat si de pe telefon.