Politica de suport

Aplicatiile software Docloud Digitalbiz SRL sunt produse de cea mai inalta calitate si performanta. Aplicatiile si bazele de date sunt gazduite in sistem cloud pe serverele Amazon, cele mai performante si sigure din lume.

Ocazional, pot aparea diverse probleme de functionare sau performata cauzate in principal de echipamentele folosite (Smartphone, Tablete, PC,) pentru utilizarea programelor si/sau legatura de internet utilizata.

Totodata, recunoastem ca pot exista si disfunctionalitati cauzate de aplicatiile software produse de Docloud Digitalbiz SRL, situatii foarte rare si pe care le tratam cu maxima prioritate si seriozitate.

In ambele situatii, utilizatorii, indiferent ca folosesc aplicatia in mod gratuit sau in baza unui abonament, au mai multe optiuni pentru rezolvarea diverselor erori:

  • ne contactati telefonic la unul dintre numerele de suport : 0787 554 318  sau 0787 679 178;
  • folositi solutia de chat online, prin care ne transmiteti probleme intampinate;
  • consulati manualul sau tutorialele video puse la dispozitie pe site www.docloud.ro.

In unele situatii putem stabili necesitatea de a studia problema aparuta, direct la dvs pe calculator pentru a intelege exact cauza si a veni cu o solutie rapida. Accesul pe calculatorul dvs se face prin intermediul aplicatiei Teamviewer, leader mondial in domeniul solutiilor de asistenta la distanta. Docloud Digitalbizl SRL detine licenta pentru utilizarea aplicatiei Teamviewer, deci nu trebuie sa va faceti griji despre legalitatea aplicatiei utilizate pe calculatorul dvs.

Odata identificate cauzele problemelor intampinate, echipa Docloud Digitalbizl SRL va fi in masura sa recomande urmatorii pasi necesari pentru a rezolva problema.

In situatia in care se determina ca si cauza a problemelor, erori ale programelor din suita docloud, echipa de dezvoltare le va remedia in cel mai scurt timp fiind posibile unele update-uri executate de catre noi pe serverele Amazon. In acest fel eliminam situatile neplacute in care utilizatorii trebuie sa execute operatiuni de update si intretinere ale programelor app.docloud.ro.

Ne iubim locurile de muncă și asta face toată diferența

inima
0
Raspunsuri suport acordate
imagine
0
Poze de grup facute
cafea
0
Cesti de cafea si ceai baute
imprimanta
0
Ore dezvoltare software