Termeni si Conditii

Termeni si Conditii valabile incepand cu data de 01.05.2019

Prezentele condiţii pentru utilizarea site www.docloud.ro impreuna cu subdomeniile acestuia si pentru suita de aplicatii software “app.docloud.ro” sunt încheiate între Docloud Digitalbiz SRL (CUI: 39268549), cu sediul social în Ploiesti, str. Plugarilor nr. 2-4, judetul Prahova, Romania şi orice persoana care utilizeaza si/sau vizualizeaza continutul site www.docloud.ro si aplicatiile software “app.docloud.ro“. Persoanele care utilizeaza si/sau vizualizeaza site www.docloud.ro si aplicatiile software “app.docloud.ro” sunt considerate persoane care accepta si respecta prezentele Termeni si Conditii.

Avem rugămintea să citiți acesti Termeni si Condiții cu atenție , considerat Contract incheiat intre Docloud Digitalbiz SRL (CUI: 39268549) si persoanele care utilizeaza si/sau vizualizeaza continutil site www.docloud.ro si suita de aplicatii app.docloud.ro.

www.docloud.ro – site de prezentare, impreuna cu subdomeniile sale, aflate in proprietatea Docloud Digitalbiz SRL, cu informatii despre produsele si serviciile Docloud Digitalbiz SRL, precum cu informatii, articole si analize proprii dar si preluate de la terti.

app.docloud,ro – suita de aplicatii software dezvoltata si aflata in proprietatea Docloud Digitalbiz SRL cu sediul in Ploiesti, str. Plugarilor nr. 2-4 cod postal 100350, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/889/2018, C.U.I. 39268549.

Aplicatii software – programe software care fac parte din suita app.docloud.ro .

Vanzator-Producator – Docloud Digitalbiz SRL, cu sediul in Ploiesti, str. Plugarilor nr.2-4 cod poatal 100350, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/889/2018, C.U.I. 39268549, denumit in Docloud Digitalbiz SRL

Utilizator – poate fi orice persoana, care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Docloud Digitalbiz SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Docloud Digitalbiz SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cumparator – poate fi orice persoana inregistrata la ONRC sau ANAF care isi face un Cont pe app.docloud.ro si efectueaza o achizitie prin intermediul unei comenzi. Persoanele fizice nu pot avea calitatea de Cumparator pentru aplicatiile oferite prin intermediul site www.docloud.ro si suita de aplicatii software app.docloud.ro. Cumparatorul are si calitatea de Utilizator.

Cont – sectiunea din app.docloud.ro formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului sa foloseasca aplicatiile app.docloud.ro, sa aiba acces la continutul site www.docloud.ro si care contine informatii despre Utilizator/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator-Producator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona servicii sau un abonament de utilizare pentru aplicatia app.docloud.ro furnizate prin intermediu site www.docloud.ro.

Contract – reprezinta ACORDUL DE UTILIZARE, incheiat la distanta (electronic) intre Vanzator-Producator si Cumparator/ Utilizator, fara prezenta fizica simultana a Vanzator-Producatorului si a Cumparatorului. Acordul de utilizare se consiera incheiat , respectiv Termenii si Conditiile acceptate , cand utilizatorul/Cumparatorul utilizeaza / vizioneaza continutul www.app.docloud.ro si app.docloud.ro.

Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea abonamentelor de utilizare pentru aplicatia app.docloud.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator-Producator, sau prin virament bancar indiferent de modalitatea de livrare.

Detalii balanta – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa urmareasca abonamentele de utilizare pentru suita de aplicatii app.docloud.ro pe care doreste sa le achizitioneze .

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Continut site www.docloud.ro:

 • toate informatiile aflate pe site www.docloud.ro si subdomeniile sale, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Vanzator-Producator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului-Producatorului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator-Producator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul-Producator are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator-Producator, sau alte date privilegiate ale acestuia;
 • mesajele si comentariile postate de catre Utilizatori in cadrul site www.docloud.ro;
 • materialele si documentele furnizate de Utilizatori catre Vanzator-Producator.

SECURITATE

Din motive de securitate si monitorizarea a comportamentului utilizatorilor, la fiecare inregistrare, autentificare si utilizare app.docloud.ro colectam si arhivam:

 • adresele de IP de la care s-au facut inregistrarile, activarile si utilizarile aplicatiei app.docloud.ro;
 • datele si orele la care s-a facut inregistrarile, activarile si utilizarile aplicatiei app.docloud.ro;
 • browserele web prin intermediu caruia s-a facut inregistrarile, activarile si utilizarile aplicatiei app.docloud.ro;

Aceste date vor fi arhivate pana la solicitarea din partea dvs. pentru stergerea acestora.

La solicitarea organelor in drept, vom furniza aceste date colectate.

CONDITII UTILIZARE TEAMVIEWER

Docloud Digitalbiz SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru programele instalate pe computer sau software-ul pentru protejarea acestora (scanere antivirus sau firewall).
Docloud Digitalbiz SRL nu își asumă nicio răspundere pentru defectele pe care nu le-a cauzat, chiar dacă acestea apar la un moment similar celui în care a fost acordat suportul.
Docloud Digitalbiz SRL vă asigură că angajații noștri sunt pregătiți corespunzător și respectă obligațiile de protectie a datelor.
Asistenta online la distanta la distanță este efectuată doar cu acceptul expres al dvs, prin furnizarea ID-ului si parolei.

 • Consultantul Docloud nu vă poate vizualiza PC-ul fără permisiunea dvs. exprimată.
 • Consultantul Docloud nu poate lucra cu dvs. fără permisiunea dvs. exprimată.
 • Datele nu pot fi șterse de pe PC-ul dvs. neobservate și fără permisiunea dvs
 • Puteți întrerupe sesiunea comună în orice moment.

Politica securitate TEAMVIEWER

NEWSLETTERS

Ne angajam ca in activitatile prestate de noi sa construim impreuna un parteneriat in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal. Pentru dumneavoastra prezentam cu transparenta datele cu caracter personal pe care le prelucram in activitatea noastra curenta.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

 • Informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, denumirea postului, adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail, CNP-ul;
 • Informatii comerciale suplimentare prelucrate in mod obligatoriu intr-un proiect sau raport contractual de client cu Docloud Digitalbiz SRL comunicate in mod voluntar de catre dumneavoastra, cum ar fi instructiuni acordate, plati efectuate, solicitari si proiecte;
 • Informatii colectate din surse publice;
 • Alte date cu caracter personal privind preferintele dumneavoastra daca se dovedesc relevante serviciilor pe care le prestam;

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in anumite imprejurari, inclusiv:

 • In momentul in care solicitati sau organizatia dumneavoastra solicita serviciile companie noastre;
 • In momentul in care navigati, solicitati informatii sau interactionati, sau organizatia dumneavoastra navigheaza, solicita informatii sau interactioneaza pe website-ul nostru;
 • In momentul in care participati la un seminar sau alt eveniment Docloud Digitalbiz SRL sau va inscrieti sa primiti date cu caracter personal din partea noastra, inclusiv training; sau
 • In momentul in care prestati sau va oferiti sa prestati sau organizatia dumneavoastra presteaza sau se ofera sa presteze servicii pentru noi;
 • In momentul in care ne comunicati sau organizatia dumneavoastra ne comunica voluntar, din orice motiv, datele dumneavoastra cu caracter personal;

In anumite imprejurari, colectam date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra de la o sursa terta. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de la organizatia dumneavoastra, alte organizatii cu care aveti legaturi, agentii guvernamentale, birouri de credit, furnizori de informatii sau servicii sau din arhive publice.

Orice operatiune care echivaleaza cu o prelucrare (colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

 • Prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract la care dumneavoastra sunteti parte sau organizatia dumneavoastra este parte, sau prelucrarea respectiva este necesara in vederea incheierii unui contract cu dumneavoastra sau organizatia dumneavoastra;
 • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale;
 • Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamântului dumneavoastra prealabil si explicit;
 • Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor vitale ale dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;
 • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale Docloud Digitalbiz SRL sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese.

In cazurile in care dispozitiile legale aplicabile impun consimtamântul dumneavoastra prealabil si explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date, vom prelucra datele respective doar in temeiul consimtamântului dumneavoastra prealabil si explicit. In acelasi timp, ne vom lua garantii suplimentare ca orice persoana fizica sau entitate care ne comunica datele dumneavoastra speciale cu caracter personal a obtinut in prealabil consimtamântul dumneavoastra.

Puteti alege sa va retrageti consimtamântul privind materialele de marketing in orice moment pintr-o comunicare la adresa de email contact@docloud.ro.

SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri:

 • Oferirea de consultanta conform solicitarii primite de la dvs;
 • Gestionarea sau administrarea relatiei de afaceri a dumneavoastra sau a organizatiei dumneavoastra cu Docloud Digitalbiz SRL, inclusiv servicii de procesare a platilor, contabilitate, auditare, facturare si incasare, asistenta;
 • Respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii de pastrare a evidentelor), obligatii de verificare a conformitatii sau de inregistrare, obligatii de raportare;
 • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra;
 • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate.
 • In scopul de marketing: trimiterea de oferte, promotii si comunicari comerciale.
 • Comunicarea cu dumneavoastra prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent in ceea ce priveste ultimele noutati, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile, produsele si tehnologiile noastre (incluzând informari pentru clienti, buletine informative si alte informatii), precum si evenimente si proiecte ale companiei;
 • Sondaje in rândul clientilor, campanii de marketing, analiza de piata, tombole, concursuri sau alte activitati sau evenimente promotionale

In ceea ce priveste comunicarile legate de marketing, va vom pune la dispozitie – daca se impune in mod legal – informatiile respective doar dupa ce ati selectat aceasta optiune de a participa si va vom oferi posibilitatea de a nu mai participa in orice moment, in cazurile in care nu doriti sa mai primiti comunicari legate de marketing din partea noastra.

DATE CU CARACTER PERSONAL ALE ALTOR PERSOANE FIZICE

In cazul in care ne furnizati date cu caracter personal cu privire la o alta persoana, trebuie sa va asigurati ca persoana fizica in cauza are cunostinta de aspectele prezentate in acest document, inclusiv identitatea noastra, modul in care ne poate contacta, scopurile in care colectam, practicile noastre de divulgare a datelor cu caracter personal, dreptul persoanei fizice de a obtine acces la datele cu caracter personal si de a depune plângeri cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal, si consecintele nefurnizarii datelor cu caracter personal (cum ar fi imposibilitatea noastra de a presta servicii).

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal trebuie actualizate (ex daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail) sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere catre noi, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail (contact@docloud.ro) la Docloud Digitalbiz SRL. Nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere decurgând din Date cu Caracter Personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

In acelasi timp, vom lua masuri juste pentru actualizarea periodica a registrelor noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, dar nu vom fi raspunzatori pentru nicio modificare neprevazuta a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt pastrare intr-un mod rezonabil pe durata contractelor si o perioada de ani conform normelor fiscale in vigoare. Ele vor fi sterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare in mod rezonabil sau atunci când va retrageti consimtamântul (daca este cazul). Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal pe termen mai lung, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de maximum 15 de ani de la data la care au fost colectate.

DREPTURILE IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:

 • dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; in cazul in care va exercitati acest drept intr-un mod care este evident abuziv sau nefondat, ne rezervam dreptul la rambursarea costurilor necesare suportate pentru prelucrarea copiilor respective si pentru remiterea copiilor intr-o perioada de timp rezonabila;
 • dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte si dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • dreptul de a depune o plângere daca sunteti preocupat de modul in care gestionam datele dumneavoastra cu caracter personal;
 • dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamântul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al Docloud Digitalbiz SRL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm ne să contactați la adresa de e-mail contact@docloud.ro sau prin poștă sau curier la adresa Ploiesti, str. Plugarilor nr. 2-4, cod postal 100350

Ce categorii de date cu caracter personal colectam si de ce

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

 • Când vă creați un cont pe site www.docloud.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele si numarul de telefon;
 • Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.
Un șir anonimizat creat din adresa dvs. de e-mail (numit și un hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului dvs., imaginea dvs. de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului dvs.

Mass-media

Dacă încărcați imagini pe site, ar trebui să evitați încărcarea imaginilor cu date de locație încorporate (EXIF GPS) incluse. Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, vă puteți înscrie să vă salvați numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât să nu trebuie să completați detaliile dvs. atunci când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă aveți un cont și vă conectați la acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă module cookie. Acest modul cookie nu conține date personale și este eliminat când închideți browserul.

Când vă conectați, vom seta, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile pentru opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați “Remember Me”, datele dvs. de conectare vor persista timp de două săptămâni. Dacă vă deconectați de cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browser. Acest modul cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postului articolului pe care tocmai l-ați editat. Ea expiră după 1 zi.

Conținut încorporat de pe alte site-uri

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de ex., Videoclipuri, imagini, articole, etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri se comportă exact în același mod ca și în cazul în care vizitatorul a vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri Web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze module cookie, să încorporeze urmărirea terță parte și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat dacă aveți un cont și sunteți conectat (ă) la site-ul respectiv.

Google Analytics

Site www.docloud.ro are integrat aplicatia Google Analytics in scopuri de monitorizare si marketing. Acceptarea termenilor si conditiilor Docloud Digitalbiz SRL atrage dupa sine si acceptarea termenilor si conditiilor Google Analytics in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Pentru prestarea serviciilor Docloud Digitalbiz SRL în beneficiul dvs.
 • Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
 • Crearea și administrarea contului în cadrul site www.docloud.ro;
 • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 • Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Docloud Digitalbiz SRL.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Docloud Digitalbiz SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Contul meu” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

 • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin
 • Contactarea site www.docloud.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

 • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei docloud.ro față de atacuri cibernetice:
 • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
 • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma docloud.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

 • societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca Docloud Digitalbiz SRL;
 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
 • societăților de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
 • organelor de control si/sau cercetare penal;
 • instantelor de judecata.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României si pe serverele AMAZON din Germania.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Ce sunt cookie-urile

Așa cum este practica obișnuită cu aproape toate site-urile profesionale, acest site utilizează module cookie, care sunt fișiere mici care sunt descărcate pe computer, pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare pe internet. Această pagină descrie informațiile pe care le colectează, modul în care o folosim și de ce uneori trebuie să stocăm aceste cookie-uri. Vom împărtăși, de asemenea, modul în care puteți împiedica stocarea acestor cookie-uri, însă aceasta poate incetini sau strica anumite elemente ale funcționalității site-ului.
Pentru mai multe informații generale despre modulele cookie, consultați articolul Wikipedia despre cookie-urile HTTP.

Cum folosim cookie-urile

Utilizăm cookie-urile pentru mai multe motive detaliate mai jos. Din păcate, în majoritatea cazurilor, nu există opțiuni standard pentru dezactivarea cookie-urilor fără a dezactiva complet funcționalitățile și funcțiile pe care le adaugă pe acest site. Este recomandat să lăsați toate cookie-urile dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de ele sau nu, în cazul în care acestea sunt utilizate pentru a furniza un serviciu pe care îl furnizam si-l utilizați.

Dezactivarea modulelor cookie

Puteți preveni setarea cookie-urilor prin ajustarea setărilor din browserul dvs. (consultați asistența browserului dvs. pentru a face acest lucru). Rețineți că dezactivarea cookie-urilor va afecta funcționalitatea acestui site. Dezactivarea cookie-urilor va duce, de obicei, la dezactivarea anumitor funcționalități și funcții ale acestui site. Prin urmare, este recomandat să nu dezactivați modulele cookie. Puteți afla cum să gestionați modulele cookie în browserul dvs. web, urmând Ghidul cookie-urilor browserului.

Cookie-urile pe care le-am stabilit

 • Cookie-urile legate de cont

Dacă creați un cont pe site sau aplicatia noastar, atunci vom folosi module cookie pentru gestionarea procesului de înscriere și a administrării generale. Aceste cookie-uri vor fi, de obicei, șterse atunci când vă deconectați, însă în unele cazuri acestea pot rămâne ulterior pentru a vă aminti preferințele site-ului atunci când sunteți deconectat.

 • Cookie-urile asociate autentificari in cont

Utilizăm cookie-urile atunci când sunteți conectat, astfel încât să ne amintim de acest fapt. Acest lucru vă împiedică să vă conectați de fiecare dată când vizitați o pagină nouă. Aceste cookie-uri sunt în general eliminate sau șterse atunci când vă deconectați, pentru a vă asigura că puteți accesa doar caracteristicile și zonele restricționate când sunteți conectat (ă).

 • Newsletters

Acest site oferă servicii de abonare la buletine de știri sau e-mail, iar modulele cookie pot fi folosite pentru a vă reaminti dacă sunteți deja înregistrat și dacă doriți să afișați anumite notificări care ar putea fi valide doar pentru utilizatorii abonați / abonați.

 • Cookie-urilor asociate ordinelor de prelucrare a comenzilor

Acest site oferă servicii de comerț electronic sau de plată, iar unele cookie-uri sunt esențiale pentru a vă asigura că comanda dvs. este reținută între pagini, astfel încât să o putem procesa în mod corespunzător.

 • Cookie-uri legate de sondaje sau anchete

Din când în când, oferim anchete de utilizatori și chestionare pentru a vă oferi informații interesante, instrumente utile sau pentru a înțelege mai bine baza noastră de utilizatori. Aceste anchete pot utiliza cookie-uri pentru a vă aminti cine a participat deja la un sondaj sau pentru a vă oferi rezultate corecte după ce schimbați paginile.

 • Cookie-urile asociate formularelor de contact

Când trimiteți date către un formular, cum ar fi cele găsite în paginile de contact sau formularele de comentarii, modulele cookie pot fi setate pentru a vă aminti detaliile utilizatorului pentru corespondență viitoare.

 • Cookie pentru preferințe site

Pentru a vă oferi o experiență extraordinară pe acest site, vă oferim funcția de setare a preferințelor pentru modul în care acest site rulează atunci când îl utilizați. Pentru a vă aminti preferințele, trebuie să setați cookie-urile astfel încât aceste informații să poată fi apelate ori de câte ori interacționați cu o pagină este afectată de preferințele dvs.

Cookie-urile de la parti terte

În unele cazuri speciale folosim de asemenea cookie-uri furnizate de terțe părți de încredere. Următoarea secțiune detaliază care sunt cookie-urile terță parte pe care le-ați putea întâlni prin acest site.

 • Acest site utilizează Google Analytics, una dintre cele mai răspândite și mai sigure soluții de analiză de pe web, pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care utilizați site-ul și modalitățile prin care vă putem îmbunătăți experiența. Aceste cookie-uri pot urmări lucruri precum durata petrecută pe site și paginile pe care le vizitați, astfel încât să putem continua să producă conținut interesant. Pentru mai multe informații despre cookie-urile Google Analytics, consultați pagina oficială Google Analytics.
 • Analiștii diverselor parti terta sunt utilizați pentru a urmări și a măsura utilizarea acestui site, astfel încât să putem continua să producă conținut interesant. Aceste cookie-uri pot urmări lucruri precum durata petrecută pe site-ul sau paginile pe care le vizitați, ceea ce ne ajută să înțelegem cum putem îmbunătăți site-ul pentru dvs.
 • Din când în când, încercăm noi caracteristici și facem modificări subtile ale modului în care site-ul este livrat. Atunci când testați în continuare funcții noi, aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a vă asigura că beneficiați de o experiență consistentă în timp ce vă aflați pe site, asigurându-vă în același timp că înțelegem ce optimizări apreciază cel mai mult utilizatorii noștri.
 • Pe măsură ce vindem servicii, este important să înțelegem statisticile despre numărul de vizitatori pe site-ul nostru care fac efectiv o achiziție și, ca atare, acesta este tipul de date pe care aceste cookie-uri le vor urmări. Acest lucru este important pentru dvs., deoarece înseamnă că putem să facem cu exactitate previziuni de afaceri care să ne permită să monitorizăm costurile de publicitate și de produs pentru a vă asigura cel mai bun preț posibil.
 • Utilizăm anunțuri pentru a compensa costurile de rulare a acestui site și pentru a oferi finanțare pentru dezvoltarea ulterioară. Cookie-urile de publicitate comportamentale utilizate de acest site sunt concepute astfel încât să vă asigurăm că vă oferim cele mai relevante anunțuri acolo unde este posibil prin urmărirea anonimă a intereselor și prezentarea unor lucruri similare care ar putea fi de interes.
 • Mai mulți parteneri promovează în numele nostru și cookie-urile de urmărire afiliate ne permit să vedem dacă clienții noștri au venit pe site printr-unul din site-urile noastre partenere, astfel încât să le putem acorda în mod corespunzător și, dacă este cazul, să permită partenerilor noștri afiliați să furnizeze orice bonus pe care îl pot vă oferă o achiziție. De asemenea, folosim butoane și / sau pluginuri de social media pe acest site care vă permit să vă conectați cu rețeaua socială în diferite moduri. Pentru ca acestea să funcționeze următoarele site-uri media sociale inclusiv; {facebook, google+, youtube, whatup, skype} vor seta cookie-uri prin site-ul nostru, care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți profilul dvs. pe site-ul lor sau pentru a contribui la datele pe care le dețin pentru diferite scopuri prezentate în confidențialitatea lor politici.
CookieTipDuratăDescriere
_gaHTTP2 yearsCookie-urile statistice ajută proprietarii site-urilor să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile web prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim.
_gatHTTP1 dayUtilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilor.
_gidHTTP1 dayÎnregistrează un cod unic care este folosit pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.
ads/ga-audiencesPixelSessionUtilizat de Google AdWords pentru a reangaja vizitatorii care sunt susceptibili să se transforme în clienți pe baza comportamentului online al vizitatorilor pe site-uri web.
CookieConsentHTTP1 yearStochează statutul de consimțământ pentru modul cookie al utilizatorului pentru domeniul curent
cookielawinfo-checkbox-necessarypersistent1 yearCookie care ține evidența modulelor cookie pe care le-ați aprobat.
cookielawinfo-checkbox-non-necessarypersistent1 yearCookie care ține evidența modulelor cookie pe care le-ați aprobat.
debugHTMLPersistent
device-referrerHTTPSessionFolosit pentru a retine de unde a apărut cererea. 
device-sourceSession4 monthsAcesta este un cookie setat pentru a determina de unde ați venit pe site.
GPSHTTP1 dayÎnregistrează un ID unic pe dispozitive mobile pentru a permite urmărirea pe baza locației GPS geografice.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-chat-window-stateHTTPSessionCookie-ul retine starea (activ, inactiva) ferestrei de chat HelpCrunch de pe site.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-device-referrerHTTPSessionFolosit pentru a retine de unde a apărut cererea de pe HelpCrunch. 
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-device-sourceHTTPSessionCookie-ul retine tipul device-ului (laptop, telefon, etc.) cu care accesati site-ul.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-page-viewsHTTPSessionCookie-ul retine numarul de vizite pe care o pagina l-a avut.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-popupsHTTPSessionFolosit pentru a retine daca utilizatorul a vazut pop-ulul HelpCrunch.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-visit-end-timeHTTPSessionCookie-ul retine ora incheierii vizitei pe site.
helpcrunch.com-helpcrunch-3390-visit-start-timeHTTPSessionCookie-ul retine ora inceperii vizitei pe site.
IDEHTTP1 yearFolosit de Google DoubleClick pentru a înregistra și a raporta acțiunile utilizatorului site-ului după ce a vizualizat sau a făcut click pe unul dintre anunțurile agentului de publicitate, în scopul de a măsura eficacitatea unui anunț și de a prezenta anunțuri direcționate utilizatorului.
NIDHTTP6 monthsÎnregistrează un ID unic care identifică dispozitivul utilizatorului returnat. ID-ul este utilizat pentru anunțurile direcționate.
PREFHTTP8 monthsÎnregistrează un cod unic utilizat de Google pentru a păstra statistici despre modul în care vizitatorul folosește videoclipuri YouTube pe site-uri diferite. 
rc::aHTMLPersistentAcest cookie este folosit pentru a distinge între oameni și roboți.
rc::bHTMLSessionAcest cookie este folosit pentru a distinge între oameni și roboți.
rc::cHTMLSessionAcest cookie este folosit pentru a distinge între oameni și roboți.
test_cookieHTTP1 dayFolosit pentru a verifica dacă browserul utilizatorului acceptă cookie-uri. 
viewed_cookie_policyThird party1 yearÎnregistrează dacă utilizatorul a văzut sau nu politica de confidențialitate a site-ului.
VISITOR_INFO1_LIVEHTTP179 daysSe încearcă să se estimeze bandwith-ul utilizatorilor pe paginile cu videoclipuri YouTube integrate
YSCHTTPSessionÎnregistrează un ID unic pentru a păstra statisticile privind ce videoclipuri YouTube au văzut utilizatorul
yt-remote-connected-devicesHTMLPersistent Stochează preferințele utilizatorului video utilizând video YouTube încorporat 
yt-remote-device-idHTMLPersistentStochează preferințele utilizatorului video utilizând video YouTube încorporat 
yt-remote-fast-check-periodHMTLSessionStochează preferințele utilizatorului video utilizând video YouTube încorporat 
yt-remote-session-appHTMLSessionStochează preferințele utilizatorului video utilizând video YouTube încorporat
yt-remote-session-nameHTMLSessionStochează preferințele utilizatorului video utilizând video YouTube încorporat

Mai multe informatii

Sperăm că a clarificat lucrurile pentru dvs. și așa cum a fost menționat anterior dacă există ceva care nu este sigur dacă aveți nevoie sau nu este mai sigur să lăsați cookie-urile activate în cazul în care nu interacționează cu una dintre funcțiile pe care le utilizați pe site-ul nostru. Această politică de cookie-uri a fost creată cu ajutorul Regulatorului de cookie-uri GDPR Generator. Cu toate acestea, dacă cauți mai multe informații, atunci ne puteți contacta prin una dintre metodele de contact preferate:

Acesta este un Acord de licență pentru utilizatorii aplicatiilor software app.docloud.ro realizate si distribuite de Docloud Digitalbiz SRL impreuna cu toate versiunile, caracteristicile, materialele, tutorialele video, aplicațiile și modulele aferente.

UTILIZÂND APLICATIILE SOFTWARE AFLATE IN PROPRIETATE DOCLOUD DIGITALBIZ SRL, SUNTEŢI DE ACORD CU TOŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE ACESTUI ACORD DE LICENTA.

DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU UNUL DIN TERMENII ACESTUI  ACORD DE LICENTIERE, VĂ RUGĂM SĂ NU MAI UTILIZAŢI APLICATIILE NOASTRE!

1. ACORDAREA LICENŢEI
a. Acesta este un model cadru de licenţă pentru produsele noastre software. Acordurile de licenţă efective, unde se specifica exact tipurile, versiunile, cantitățile și perioadele de valabilitate ale licențelor pe care vi le-am acordat, le gasiţi în cadrul contului dvs.
b. Licența vă dă dreptul să utilizați in mod clouding, una sau mai multe aplicatii software din cadrul suitei app.docloud.ro, instalata pe serverele alese de Docloud Digitalbiz SRL.
c. Licența se acordă pe utilizator și cuprinde un număr de stații care pot accesa aplicatiile din suita app.docloud.ro
d. Toate drepturile asupra aplicatiilor software din suita app.docloud.ro, care nu sunt acordate in mod expres sunt rezervate de către Docloud Digitalbiz SRL.
e. Acordul de licență împreună cu factura de achiziție a serviciilor de utilizare, sunt documentele prin care justificați utilizarea legala a produselor noastre software în fața organelor de control.
f. În cazul în care se se instalează o versiune nouă (actualizare) NU se asigură revenirea la versiunea anterioară a bazelor de date.
g. Licența acordată este neexclusivă, netransferabilă, iar sfera ei de acțiune depinde de tipul de licență pe care îl achiziționați.
h. Procesul verbal de punere în funcţiune pentru aplicatiile software app.docloud.ro nu este obligatoriu şi este asimilat cu utilizarea produselor de catre Utilizator. Atât timp cât produsul a fost utilizat de către Cumparator (Utilizator) pe o perioadă de 15 zile sau mai mult, aplicatiile software app.docloud.ro sunt considerate puse în funcţiune şi nu mai este necesară semnarea unui proces verbal de punere în funcţiune si receptie.
i. Prezentul acord de licența este disponibil pe site www.docloud.ro şi poate fi actualizat de catre Docloud Digitalbiz SRL cu instiintarea Utilizatorilor. Instiintarea se face prin actualizarea datei la rubrica “Ultima actualizare:__/__/__ ” si prin mesaj postat in aplicatia app.dolcloud.ro. In situatia in care Utilizatorii nu mai sunt de acord cu Termenii si Conditiile actualizate vor transmite prin email contact@docloud.ro, Docloud Digitalbiz SRL care sunt motivele pentru care nu sunt de acord cu Termenii si Conditiile actualizate. Aceste motive vor fi analizate de catre Docloud Digitalbiz SRL in termen de 5 zile de la primirea motivelor., urmand ca sa formuleze un raspuns in termen de 10 zile de la primirea motivelor.

2. RESTRICŢII
Nu puteți, direct sau indirect:
a. Să utilizați aplicatia app.docloud.ro fără o acceptarea termenilor si conditiilor.
b. Să utilizați pachetele suplimentare ala aplicatiei app.docloud.ro fără a face plata contractului de achiziţie servicii sau in afara perioadei de incercare acordate de Docloud Digitalbiz SRL.
c. Să transferați, să cesionați sau să sub-licențiați drepturile dumneavoastră de utilizare unei alte persoane sau entități și nici să utilizați ori să permiteți utilizarea aplicatiilor software pentru serviciile unor terți.
d. Să modificați, să corectați ori să adaptați în vreun alt fel aplicatia app.docloud.ro sau să decompilați, să decriptați, să dezasamblați, să aplicați tehnici de inginerie inversă sau să încercați să reconstruiți ori să descoperiți vreun cod sursă ori idei de bază, algoritmi, formate de fișier sau interfețe de programare sau interoperabilitate ale produsului sau ale oricărui alt fișier conținut sau generat prin utilizarea produsului ori să reduceți în vreun alt fel aplicatia app.docloud.ro la o formă care poate fi citită de oameni.
e. Să ocoliți sau să furnizați o metodă de ocolire a Măsurilor de protecție tehnologică aferente aplicatiilor software în ceea ce privește utilizarea acestuia fără a achiziționa o licența valida de la Docloud Digitalbiz SRL.

3. CONFIDENŢIALITATE
Produsul nostru include elemente importante (de ex., organizare, algoritmi, logică) pe care le păstrăm ca informații confidențiale; acesta reprezintă un secret tehnologic care este proprietatea Docloud Digitalbiz SRL, incluzând designul intern specific și structura fiecărui program, precum și informațiile de interfață asociate. Trebuie să utilizati în siguranță aplicatia app.docloud.ro și să nu permiteți dezvăluirea aspectelor lui confidențiale. Aplicatia app.docloud.ro este protejata de legi și tratate din UE și pe plan internațional privind brevetele, mărci, copyright etc.

4. REZERVAREA DREPTURILOR
Confirmați că toate drepturile de proprietate intelectuală privind aplicatiile software aparțin Docloud Digitalbiz SRL. Utilizatorii si Clientii nu au nici un drept  asupra aplicatiilor software, exceptând dreptul limitat de utilizare acordat în virtutea acestui acord de licentiere.

5. GARANŢIE
Docloud Digitalbiz SRL nu garanteaza utilizatorilor că aplicatiile software nu prezintă defecțiuni materiale (fișiere livrate defecte) și că acesta va funcționa conform documentației existente pe site-ul nostru www.docloud.ro pentru intreaga perioada de utilizare.

Docloud Digitalbiz SRL garanteaza ca va remedia toate disfunctionalitati semnalate sau depistate, in conditiile in care aceste disfunctionalitati se datoreaza exclusiv aplicatiei software.
Nu vom răspunde pentru sesizările care au ca obiect facilitați pe care aplicatiile software nu au fost proiectate de la început sa le cuprindă.
Garanția se acorda doar utilizatorilor care detin un contract de utilizare valabil la data la care se face sesizarea privind functionarea defectuasa a aplicatiilor software.
Pretențiile de garanție sunt excluse dacă erorile aplicatiilor software rezultă în urma unui accident, abuz, utilizări incorecte, încercare de distrugere, funcționarea defectuoasă software și/sau hardware a sistemului informatic al utilizatorului, virus.

EXCEPTÂND CELE MENŢIONATE MAI SUS, APLICATIILE SOFTWARE SUNT FURNIZATE UTILIZATORULUI CA ATARE.
NU GARANTĂM CĂ SPECIFICAŢIILE SAU FUNCŢIILE CONŢINUTE ÎN APLICATIILE SOFTWARE VOR CORESPUNDE CERINŢELOR DUMNEAVOASTRĂ, CĂ FUNCŢIONAREA APLICATIILOR SOFTWARE VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU FĂRĂ ERORI SAU CĂ DEFECŢIUNILE CARE APAR LA APLICATIILE SOFTWARE VOR FI REMEDIATE ŞI NU SUNTEM RĂSPUNZĂTORI PENTRU ABSENŢA DATELOR DE REZERVĂ, PIERDEREA ORI CORUPEREA DATELOR ŞI NICI PENTRU EVENTUALE ERORI ALE UNOR ALGORITMI DE CRIPTARE, CHEI ASOCIATE SAU ALTE MĂSURI DE SECURITATE. NU GARANTĂM CĂ PRODUSUL VA FUNCŢIONA CU PRODUSE TERŢE. ÎN PLUS, NU GARANTĂM CĂ PRODUSUL SAU VERSIUNI CONCEPUTE SPECIAL VOR CONTINUA SĂ FIE DISPONIBILE PRIN MAGAZINE ONLINE SAU PIEŢE TERŢE SAU PENTRU DISPOZITIVE SPECIFICE SAU SISTEME PRODUSE DE TERŢI.

6. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII
Vanzatorul – Producătorul nu este răspunzător in fata Utilizatorului sau in fată unei alte terțe persoane, pentru nici un fel de daune incluzând, fără limite, reducerea profitului sau întreruperea afacerilor, pierderea de informații si alte pierderi financiare provocate prin utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestor aplicatii software.
Sunteți de acord să exonerați Docloud Digitalbiz SRL, funcționari, agenți și angajați, de orice răspundere privind eventuale pretenții, pierderi, solicitări sau daune, inclusiv onorarii ale avocaților.

Suntem răspunzători pentru daune numai în cazuri de neglijență intenționată grava sau de neglijență care reprezintă un atentat contra vieții, integrității corporale ori sănătății. Totuși, în acest caz, responsabilitatea va fi limitată la înlocuiri pentru daunele obișnuite, care pot fi prevăzute şi care nu pot depăşi valoarea de achiziţie a acestei licenţe. Nu suntem în niciun caz răspunzători pentru daune speciale, incidentale, indirecte sau ulterioare de niciun fel.

7. DESPĂGUBIRE
Prezentul Acord de licentiere reprezintă întregul acord asupra aplicatiilor software. Acesta are prioritate fată de orice altă comunicare, propunere sau reprezentare anterioară sau simultană, orală sau în scris, relativă la aplicatiile software. Prezentul Acord de licentiere are prioritate fată de orice termeni contradictorii sau suplimentari se pot regăsi pe site-ul nostru în Termenii de vânzare, Întrebări frecvente, etc.

Sunteți de acord să despăgubiți Docloud Digitalbiz SRL, în urma încălcării de către dumneavoastră a unei clauze a acestui Acord de licentiere și/sau a încălcării de către dumneavoastră a unei legi în vigoare legate în special de Legea Drepturile de Autor.
Acest Acord de licentiere se conformează legislației din România. Pârțile, la rândul lor, își exprimă în mod necondiționat și irevocabil acordul privind competenta exclusivă a instanțelor din Ploiesti, România.

Documente contractuale

 • Prin inregistrarea unui cont sau a unei Comenzi pe Site, Utilizatorul/Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (online , telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale si accepta factura electronica emisa de Docloud Digitalbiz SRL.
 • Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Contractul se considera incheiat intre Docloud Digitalbiz SRL si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Docloud Digitalbiz SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de acces la serviciile achizitionate prin intermediul app.docloud.ro

Politica de vanzare Online

 • Pentru motive justificate Docloud Digitalbiz SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Docloud Digitalbiz SRL sau pe ceilalt utilizatori. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii a Docloud Digitalbiz SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 • Comunicarea cu Docloud Digitalbiz SRL se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 • In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Docloud Digitalbiz SRL isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 • Docloud Digitalbiz SRL poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Docloud Digitalbiz SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp.
 • Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in Ron sau in Euro (EURO) calculabile la cursul BNR din ultima zi a lunii in care se face comanda . Docloud Digitalbiz SRL nu este inregistrata in scopuri de TVA
 • In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • Dupa o perioada nedefinita de la achizitionarea unui Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.
 • Prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, clientii si utilizatorii accepta in mod expres primirea facturilor si documentelor (contracte, Termeni si Conditii), emise de Docloud Digitalbiz SRL, in format electronic conform Legii 148/2012, cu modificarile ulterioare. Aceste documente electronice vor fi trimise de Docloud Digitalbiz SRL prin posta electronica, la adresa de email mentionata de utilizatori sau clienti in sectiune contul meu. Docloud Digitalbiz SRL garanteaza autenticitatea originii si integritatii continutului.

Conditii de utilizare si licentiere

După inregistrarea si activarea contului, puteti utiliza aplicatia app.docloud.ro prin utlizarea unuia dintre urmatoarele pachete de servicii:

MODUL – FOI DE PARCURS

I. GRATUIT

 • Acces nelimitat 1* – accesul este garantat nelimitat este acordat in urmatoarele conditii:
  1. daca prezentul acord de licentiere nu se modifica;
  2. in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
  3. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  4. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Utilizare simultan – nelimitat 2* – accesul este garantat nelimitat este acordat in urmatoarele conditii:
  1. daca prezentul acord de licentiere nu se modifica;
  2. in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
  3. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  4. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Suport online – in limita programului de functionare si a disponibilitatii consultantilor a Docloud Digitalbiz SRL.
 • Suport telefonic – in limita programului de functionare si a disponibilitatii consultantilor a Docloud Digitalbiz SRL.
 • Numar societati – nelimitat 3* –
  1. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  2. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Numar Vehicule – nelimitat 4*
  1. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  2. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Numar foi parcurs si foi de functionare – 10 / societate / Luna
 • Perioada utilizare – nelimitat 5* – in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
 • Alerte program – nelimitat 6*
  1. in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
  2. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  3. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Alerte prin email – nelimitat 7*
  1. in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
  2. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  3. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Alerte prin SMS – 5 / cont indiferent de numarul de societati activate – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL

II. Trimestrial – 5 Euro / societate / 3 luni

Pachetul Trimestrial contine toate serviciile incluse in pachetul GRATUIT la care se adauga:

 • Numar foi parcurs si foi de functionare – nelimitat / 3 luni / societatea pentru care se face UPGRADE.
 • Alerte prin SMS – 25 SMS-uri/ cont indiferent de numarul de societati activate din cont – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL. Daca la sfarsitul anul pentru care s-a platit abonamentul raman SMS-uri neconsumate, acestea vor ramane la dispozitia Cumpartorului pentru o perioada nelimitata in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL.

III. Semestrial – 7,5 Euro / societate / 6 luni

Pachetul Semestrial contine toate serviciile incluse in pachetul GRATUIT la care se adauga:

 • Numar foi parcurs si foi de functionare – nelimitat / 6 luni / societatea pentru care se face UPGRADE.
 • Alerte prin SMS – 25 SMS-uri/ cont indiferent de numarul de societati activate din cont – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL. Daca la sfarsitul anul pentru care s-a platit abonamentul raman SMS-uri neconsumate, acestea vor ramane la dispozitia Cumpartorului pentru o perioada nelimitata in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL.

IV. Anual – 12 Euro / societate / 12 luni

Pachetul Anual contine toate serviciile incluse in pachetul GRATUIT la care se adauga:

 • Numar foi parcurs si foi de functionare – nelimitat / 12 luni / societatea pentru care se face UPGRADE.
 • Alerte prin SMS – 25 SMS-uri/ cont indiferent de numarul de societati activate din cont – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL. Daca la sfarsitul anul pentru care s-a platit abonamentul raman SMS-uri neconsumate, acestea vor ramane la dispozitia Cumpartorului pentru o perioada nelimitata in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL.

V. MEMBRI CECCAR – GRATUIT

Pachetul pentru Membrii CECCAR contine toate serviciile incluse in pachetul GRATUIT la care se adauga:

 • Numar foi parcurs si foi de functionare – nelimitat / 12 luni / o societatea pentru care se face UPGRADE.
 • Alerte prin SMS – 25 SMS-uri/ cont indiferent de numarul de societati activate din cont – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL. Daca la sfarsitul anul pentru care s-a platit abonamentul raman SMS-uri neconsumate, acestea vor ramane la dispozitia Cumpartorului pentru o perioada nelimitata in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL.

Membrii CECCAR vor furniza o copie a carnetului de membru cu viza la zi, pentru a beneficia de pachetul MEMBRII CECCAR.

In cazul de neplata a serviciilor comandate, utilizatorului i se va limita accesul la aplicatie. Dupa o perioada de 30 de zile trecute dupa termenul de plata, in cazul in care obligatia contractuala nu se achita, Vanzatorul va putea inchide definitiv contul utilizatorilor datori si va sterge intreaga baza de date a acestora.

Dupa expirarea planurilor: Trimestrial, Semestrial, Anual si Membrii CECCAR, societatile vor avea planul GRATUIT. Accesul la documentele introduse in perioada in care a fost activ unul dintre planurile tarifare va fi nelimitat si nerestrictionat doar pentru vizualizare si listare.

MODUL – CERTIFICAT CONSTATATOR

I. Intermediere Eliberare Certificat Constatator de catre ONRC – 14,90 lei / solicitare

In vederea eliberarii Certificatului Constatator de catre ONRC Docloud Digitalbiz SRL va plati in numele solicitantului taxa de eliberare in valoare de 45 lei / certificat constatator sau 20 lei / eliberare informatii. Aceste sume se vor factura solicitantului in vederea recuperarii acestora.

Cererea de eliberare intra in lucru dupa trimiterea de catre cumparator a dovezii platii pentru cei 59,90 de lei (sau 34,90 lei) sau dupa efectuarea platii cu cardul.  Certificatul Constatator obtinut se va regasii atasat cererii deschise in aplicatia app.docloud.ro.

Avand in vedere ca obtinerea Certificatului Constatator se face electronic pe serverul ONRC, Docloud Digitalbiz SRL nu poate garanta un timp maxim pana la obtinerea certificatului constatator.

Certificatul Constatator este eliberat cu semnatura electronica de Oficiul National al Registrului Comertului, Docloud Digitalbiz SRL nefiind in nici un fel responsabil de continutul certificatului eliberat.

RETURNARE
In cazurile in care cererile de eliberare certificate constatatoare nu pot fi onorate (in principal entitatilor care nu sunt inregistrate la ONRC, ca C.M.I.-urile, Fundatiile, etc) Docloud Digitalbiz va returna clientului taxa ONRC incasata de la acesta. Comisionul de intermediere in valoare de 14,90 lei nu se va returna, acesta fiind utilizat pentru acoperirea cheltuielilor bancare pentru inregistrarea cererii de certificat.

In cazurile solicitarilor din partea clientilor pentru renuntarea la cererile transmise si platite si la restituirea sumelor achitate, Docloud Digitalbiz SRL va proceda:

 1. daca Certificatul Constatator solicitat de client a fost deja obtinut, sumele incasate nu se vor restitui;
 2. daca Certificatul Constatator solicitat de client nu a fost platit de vanzator la ONRC, se va restituii taxa ONRC din factura, comisionul in valoare de 14,90 lei fiind retinut pentru acoperirea cheltuielilor bancare.

MODUL – NOTIFICARI SI ALERTE AUTOMATE

 • Alerte prin email – nelimitat 7*
  1. in perioada in care aplicatia app.docloud.ro este publica;
  2. in conditiile tehnice oferite de funizorii Docloud Digitalbiz SRL pentru hosting, internet si securitate;
  3. in conditiile tehnice oferite de dispozitivele folosite de utilizatori.
 • Alerte prin SMS – 5 / cont indiferent de numarul de societati activate – in conditiile oferite de furnizorii Docloud Digitalbiz SRL

Dupa consumarea SMS-urilor primite gratuit la deschiderea contului, notificarile nu vor mai putea fi trimise si prin SMS. Pentru a beneficia de expedierea notificarilor prin SMS Utilizatorul / Cuparatorul poate achizitiona exclusiv de la Docloud Digitalbiz SRL SMS-uri astfel:

 • 100 de SMS-uri –   3,50 Euro
 • 250 de SMS-uri –   7,50 Euro
 • 500 de SMS-uri – 12,50 Euro

RETURNARE
In cazurile in care Cumparatorul/ Utilizatorul renunta la utilizarea aplicatiei si doreste returnarea sumelor platite pentru achizitia de SMS-uri, Docloud Digitalbiz SRL va proceda astfel:

 • va restitui suma echivalenta numarului de SMS-uri neconsumate la data solicitarii. Suma se va calcula prin aplicarea cursului de schimb de la data achizitiei respectivelor SMS-uri.

Utilizatori / Cumparatorii sunt in mod exclusiv raspunzatori pentru notificarile transmise si continutul acestor. Eventualele prejudicii morale sau financiare produse de transmiterea notificarilor cad exclusiv in sarcina Utilizatorilor / Cumparatorilor care sunt titulari ai contului din care respectivele notitifcari au fost expediate. 

Societate – reprezinta entitatea identificabila prin cod unic de identificare (C.U.I.) care se inregistreaza in suita de aplicatii app.docloud.ro, prin intermediul Contului, pentru care se gestioneaza evidenta parcului auto.
An – este perioada de timp avand 365 de zile calendaristice incepsan cu prima zi a luni urmatoare lunii in care s-a facut comanda (activarea).

Prin intermediul site www.docloud.ro si a subdomeniilor acestuia, pe baza comenzilor se vor genera facturi proforme. Aceste facturi proforme nu au calitate de document fiscal. Dupa efectuarea platii prin intermediul procesatorului de carduri sau prin virament bancar Docloud Digitalbiz SRL genereaza factura fiscala care va fi trimisa Cumparatorului prin intermediul postei electronice la adresa de email cu care acesta s-a inregistrat in Cont si prin arhivarea acestor facturi in conturile utilizatorilor.

In situatia in care Cumparatorul opteaza pentru plata cu cardul, datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile Docloud Digitalbiz SRL si nici nu vor fi stocate de catre de Docloud Digitalbiz SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate  Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia S.R.L., cu sediul în Bd. Pierre de Coubertin nr.3- 5, Office Building, etaj 4, Sector 2, București, 021901, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

Docloud Dgitalbiz SRL isi rezerva dreptul de a actualiza (modifica) periodic “Termeni si Conditii” fara o informare prealabila a utilizatorilor si clientilor. Fiecare versiune a “Termeni si Conditii” va fi insotita de data de la care intra in vigoare.

Notificare clientilor privind modificarile aduse la prezentele “Termeni si Conditii” se va face prin afisarea pe site docloud.ro la sectiunea Suport / Termeni si Conditii.

Modificarile aduse la Politica Comerciala din prezentele Termeni si Conditii nu vor afecta contractele platite la o data anterioara intrarii in vigoare a modificarilor. Modificarile aduse la Politica Comerciala vor influenta Conturile Gratuite precum si abonamentele platite ulterior intrarii in vigoare a respectivelor modificari.

Atunci cand clientii nu sunt de acord nu noile conditii si termeni, pot sesiza acest lucru prin posta electronica la adresa de email: contact@docloud.ro, specificand care dintre modificari le sunt inacceptabile. In situatia in care nu se ajunge la o intelegere amiabila in termen de 5 zile de la primirea sesizarii, Docloud Digitalbiz SRL se obliga sa restituie clientilor care nu sunt de acord cu noile conditii, contravaloarea abonamentului platit, pentru perioada neconsumata din acesta si numarul de SMS achizitionat si neconsumate pana la acea data. Incepand cu data restituirii sumelor , clientului ii se anuleaza abonamentele platite, contul sau trecand pe varianta GRATUIT.

Versiuni precedente Termeni si Conditii